logo
Detailní informace ubytování: 

ROUBENKA Ruprechtov

2941513664197.jpg 2
bazénkoloturistika konference
kraj

ROUBENKA Ruprechtov

Ruprechtov 45
68306 Ruprechtov
Česká republika

Zavřít náhled

Informace

ROUBENKA stojí v malebné vesničce Ruprechtov, nedaleko Moravském krasu. Polohou nabízí ideální místo pro vaši dovolenou, pár dní odpočinku nebo jen víkend. V nejbližším okolí využijete množství cyklostezek, lesů pro pěší turistiku a i houbaři si přijdou na své. Plavce i rybáře potěší zarybněný rybník v nedalekém údolí (500m) v sousedství romantické restaurace POMERANCH. V obci můžete navštívit světový unikát „VĚTRNÝ MLÝN s HALADAYLOVOU TURBÍNOU“. Milovníci zimních radovánek můžou bruslit na zamrzlém rybníce nebo zimním stadionu ve Vyškově, proběhnout se na běžkách, lyžování je možné v Hořicích u Blanska nebo v Novém městě na Moravě. Historii regionu vám přiblíží prohlídka „DOŠKOVÉ CHALOUPKY“ stojící pár kroků od naší ROUBENKY. V nedalekém Senetářově lze navštívit „MUZEUM PERLEŤÁŘSTVÍ“. Rudické propadání, Sloupskošošůvské jeskyně, Balcarka a mnohé další jeskyně nadchnou milovníky Moravského krasu. Děti ocení příjemnou procházku kde se říká „ U TŘÍ SMRKŮ“, do místa, kde se natáčel film KUKY SE VRACÍ, můžou navštívit vyškovskou ZOO s Dinoparkem nebo Aquapark a po cestě zpět rozhlednu Chocholík v Drnovicích. Přímo v obci jsou dvě restaurace a v sousedství ROUBENKY obchod s potravinami. Blízké i široké okolí vás zaujme svou členitostí a nabídkou hlubokých lesů, kouzelných pasek i romantických luk.

Kontakt

ROUBENKA Ruprechtov

Ruprechtov 45, 68306 Ruprechtov, Česká republika

724255298

724255298

www.roubenkaruprechtov.cz

roubenka@pomeranch.cz

Vybavení

V patře jsou k ubytování dva pokoje se čtyřmi lůžky a dva pokoje se třemi lůžky a možností přistýlky. Do pokojů je přístup po schodišti ze společenské místnosti. Další nocležníci si můžou ustlat na divanech ve společenské místnosti. Celkem tedy lze pohodlně ubytovat až 18 osob. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každý pokoj má k dispozici elektronický trezor. Bezplatný WIFI internet je samozřejmostí. V přízemí je plně vybavená kuchyně. Dva sporáky

dvě elektr. trouby

dvě mikrovlnky

dvě rychlovarné konvice

myčka nádobí

dvě ledničky

dostatek nádobí i sklenic a příborů. Lze zapůjčit přenosný výčep

výčepní sklo i sud. Společenská místnost

zděný krb

dětský koutek

variabilní stoly a židle

dvě toalety. Oblíbené TV či internetové pořady můžete sledovat na velkém plátně přes digi projektor. Příznivcům venkovního grilování zapůjčíme grill.

Online rezervace

Datum rezervace Od: Do:
  Vyplňte prosím datum rezervace.
Počet osob
  Vyplňte prosím počet osob.
Jméno
  Vyplňte prosím Vaše jméno a příjmení.
Telefon
  Neplatný formát telefonního číslo.
E-mail
  Vyplňte prosím Vaš email.
Doplňující informace
  Vyplňte prosím Vaš vzkaz.
 

Akce a slevy

Prostor pro Vaší reklamu

cyklopobyt na dvě noci pro dva

Máte-li zájem o umístění reklamního banneru
na portále penziony-hotely.cz kontaktujte nás.

katalog ubytování - hotely, penziony, chaty, motely

Katalog ubytování nabízí chaty, chalupy, penziony a hotely v ČR a na Slovensku. Náš katalog obsahuje nejen hotely a penziony, ale i motely, apartmány, chaty a chalupy. Poskytujeme přímý kontakt na majitele ubytovacího zařízení bez poplatků či provizí.

  • poskytujeme přímé informace o ubytování včetně úplných kontaktů
  • nechceme žádné poplatky za zprostředkování ubytování
  • umíme se prosadit do vyhledávačů.
  • Vaši prezentaci můžete libovolně editovat a měnit veškeré vložené údaje
  • nabízíme Vám umístění Vašich inzerátů na našem portálu ubytování